sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Viikonlopun rentoilua merellä

Meillä on karvakäden kanssa uusi harrastus: Matkaveneily. Hankimme alkukesästä matkaveneen ja olemmekin käyttäneet kaikki vapaa-aikamme tähän uuteen harrastukseen. Intoa siis riittää, jää nähtäväksi kuinka kauan.

Matkaveneellä kohteeseen


Merisäätä tutkailtiin innokkaasti jälleen kerran, ja koska aaltopoijun tiedot (paras merisään kertoja) olivat myönteisiä, ei muuta kuin köydet irti ja matkaan. Suuntana läheinen saari sopivan tunnin venematkan päässä.

Merta päin


Perille saavuttuamme meillä olikin jo nälkä. Luvassa helppoa ruoanlaittoa. Saaressa on mahtava grillauspaikka, joten suunta sinne siis.

Prelude



Porsaan sisäfile grillautui mukavasti hiilloksella. Possun maut saa kohdalleen kuvan grillauskastikkeella. Karvakäden tämän kesän grillattavien ykkösmaustaja. Kyytipojaksi valikoitui ainakin meille tämän kesän hitiksi muodostuneet Pirkan makeat grillitomaatit. Njamsk. Tosi helpot valmistaa, kun kaikki on mietitty tässä tuotteessa valmiiksi. Ei muuta kuin pakkauksesta riisuminen ja hiillokselle heitto, koska punaposkien pakkaus on itsessään jo valmis grillausalusta. Pisteenä iin päälle Makua lisäämään on valmiit minipakkaukset yrttistä mausteseosta ja öljyä, jotka kaadetaan herkun päälle. Itselle ei jää muuta tehtävää kuin välillä käännellä tomaatteja. Välillä possua. Ja puhua maailma valmiiksi. Mikäs sen mukavanpaa.

Pirkan makeat grillitomaatit ja sweet baby - huipputuloksia helpolla

Kun herkut oli käristetty, äkkiä kääröihin ja paluu veneelle. Veneessä odottikin jo valmiudessa herkkusienimuhennos ja perunat. Pikalämmitys näille, ja eikun syömään. Annokset tyhjenivät kiitettävällä nopeudella vatsoihimme. Koska tyhjä paperilautanen ei oikein kerro mitään, ei nyt sitten tästä vaiheesta ole laittaa kuvaa.


Meren ihailua,kynttilöitä,keskustelua,rentoilua,vähän laituritanssia. Lopputulema;kaksi uudestisyntynyttä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti