Tänään oli
tarkoitus aloittaa kuntosalikäynnit. Väänsin pitsan valmiiksi jotta voisin
sitten nautiskella treenien jälkeen valmiista herkusta.
pitsaperjantai
Pitsahan on
sellainen tuote jonka tekemisessä ei
oikein voi epäonnistua. Tai voi jos sen unohtaa uuniin. Pääasia että
tavaraa/päällisiä on riittävästi. Toinen tärkeä asia on päällisten heittely
oikeassa järjestyksessä. Ja nyt tulee se vinkki; juustoraastetta pitää laittaa
alle ja päälle. Eli pitsapohja vuorataan ensin ketsupilla, sitten pääaineksella, olkoot tonnikalaa, jauhelihaa
tms. Tämä jälkeen puolet juustoraasteesta. Kannattaa vielä painella kädellä tiiviiksi. Seuraavaksi tomaattia ym. ja huipulle taas juustoraastetta. Lopputulos on paljon mehevämpi .
Niin
siitä kuntosalireissusta ei sitten tullut mitään, kun muut houkutukset
voittivat. Meidät kutsuttiin yllättäen kaverien mökille kyläilemään.
Lämpömittari näyttää uskomattomia lukemia näin syyskuuksi, aurniko paistaa
vielä näin illallakin ja aaltopoiju lupailee jälleen huippumerikelejä, joten eikun matkaan.
ps. pitsa pakattiin matkaevääksi muovilaatikkoon, joten syötyä sekin tulee,varmuudella. Nyt pitää mennä, karvakäsi odottaa veneenavaimet helisten, Hyvää viikonloppua!
|
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti