perjantai 11. syyskuuta 2015

Pitsavinkki -latomisjärjestyksellä on väliä

Tänään oli tarkoitus aloittaa kuntosalikäynnit. Väänsin pitsan valmiiksi jotta voisin sitten nautiskella treenien jälkeen valmiista herkusta.

pitsaperjantai



Pitsahan on sellainen tuote jonka tekemisessä  ei oikein voi epäonnistua. Tai voi jos sen unohtaa uuniin. Pääasia että tavaraa/päällisiä on riittävästi. Toinen tärkeä asia on päällisten heittely oikeassa järjestyksessä. Ja nyt tulee se vinkki; juustoraastetta pitää laittaa alle ja päälle. Eli pitsapohja vuorataan ensin ketsupilla, sitten  pääaineksella, olkoot tonnikalaa, jauhelihaa tms. Tämä jälkeen puolet juustoraasteesta. Kannattaa vielä painella kädellä tiiviiksi. Seuraavaksi tomaattia ym. ja  huipulle taas juustoraastetta.  Lopputulos on paljon mehevämpi .

Niin siitä kuntosalireissusta ei sitten tullut mitään, kun muut houkutukset voittivat. Meidät kutsuttiin yllättäen kaverien mökille kyläilemään. Lämpömittari näyttää uskomattomia lukemia näin syyskuuksi, aurniko paistaa vielä näin illallakin ja aaltopoiju  lupailee jälleen huippumerikelejä, joten eikun matkaan. 

ps. pitsa pakattiin matkaevääksi muovilaatikkoon, joten syötyä sekin tulee,varmuudella. Nyt pitää mennä, karvakäsi odottaa veneenavaimet helisten,  Hyvää viikonloppua! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti