torstai 1. lokakuuta 2015

Ruukun koriste kymmenessä sekunnissa

Makeita syyspiristäjiä nuo callunat - vaan rumia ovat muoviruukut.


Tässä on yksi jos toinenkin ilta allekirjoittanut yrittänyt tehdä syväpuhdistusta ympäri taloa ja etenkin ulkohuonevarastossa. Villalapasia,-pipoja, ja -sukkia on kerääntyntyt vuosien varrella aikamoinen pino. Vaikka kädentaitoinen olenkin,kutoa en osaa,enkä ommella. Ehkä siksi ettei ole koskaan tuo laji kiinnostanut. Onnekseni anoppia kiinnostaa, ja tästä syystä villaluomuksia ja varsinkin villasukkia tulvii meille kiitettävällä vauhdilla. Ja käyttää tykkään.
Asiaan; Mitä tehdä liian pienillä villavaatteilla saatikka parittomilla  villasukilla? Ei mitään. SPR:lle suunta ja parittomat roskiin, ei koko maailmaa voi säästää. Kunnes välähti; Voisin uusiokäyttää sukan ruukunkoristeena. '


Toimenpide helppo kuin mikä. Villasukka työnnetään ruukun päälle siten että koko muovirumilus peittyy. Seuraavaksi sakset käteen ja raakasti sukka poikki pari senttiä ruukkua pidempänä. Sitten vain taitellaan loput ruukun alle ja luomus on valmis. Koko homma kestää vain about kymmenisen sekuntia. Mitäköhän muuta sitä voisi kehitellä ylijäämävillavaatteista? 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti